Vision & historik

Hvem er
'Erhvervsklubben'

Vision

I ‘Erhvervsklubben’ arbejder vi ud fra en vision om at være den mest attraktive erhvervsklub i Vestsjælland. Vi har altid fokus på fornyelse og udvikling. Derfor har vi hvert år nye arrangementer på programmet af særlig høj kvalitet og med et så spændende og relevant indhold for alle lokale erhvervsdrivende, at de rygtes og bliver efterspurgt.

Historik

Erhvervsklubben hed tidligere Webtimiser Erhvervsklub og blev dannet i 2011 som en biografklub og som en del af Webtimiser.dk.
I dag fungerer Erhvervsklubben helt uafhængigt af dette webbureau og tog derfor navneforandring i foråret 2021.

I dag er den også meget mere end en biografklub, som dog stadig holder fast i at tilbyde eksklusive forpremierer i løbet af året.

Erhvervsklubben har i dag omkring 260 medlemmer fordelt på ca. 170 forskellige virksomheder, som alle har tilknytning til Holbæk og omegn.

Hvorfor os?

Vi er anderledes end mange andre netværk

Netværk

I Erhvervsklubben får du stillet en platform til rådighed. Du bestemmer selv om du vil være opsøgende eller bare pleje dine relationer - begge muligheder er til stede.

Mennesker handler med..

Vi tror på at mennesker handler med mennesker. Opbyg tillid og troværdighed ved deltage på vores events uden du behøver forberede elevatortaler.

Kundepleje

Det er nemmere at fastholde eksisterende kunder end finde nye. Inviter en god kunde med til et event og giv dem en oplevelse DU vil blive husket for.

Medarbejderpleje

Intet er vigtigere end gode medarbejdere. Sæt pris på dine medarbejdere ved at invitere en eller flere med til et event.
Det betaler sig i længden.

Vær den første..

Vi prioriterer at være de første til at vise en forpremiere på en stor Hollywoodfilm. Derfor vil du du som VIP medlem eller Erhvervspartner blive inviteret først.

Lukket Facebook gruppe

Som VIP medlem eller Erhvervspartner vil du blive inviteret ind i vores lukkede Facebook gruppe, hvor vi sparrer, rådgiver og tilbyder 'medlem-til-medlems tilbud'.