Bureau P

RIMELIGE PRISER OG TIL TIDEN

Din virksomhed er unik – og det sørger jeg for, at dine kunder ved. Jeg skaber en rød tråd i din markedsføring med klare budskaber og professionel branding af både dig og din virksomhed. For skarpe tekster med et klart og enkelt budskab giver både mersalg og effektiv branding.

Jeg laver kommunikation, der sælger:
• Indhold til nyhedsbreve og blogs
• Tekster til salgsmaterialer og brochurer
• Præcise webtekster, så du bliver fundet på nettet
• Strategi og tekst til dine sociale medier
• Markedsføringsstrategier
• Salgskampagner med fokus på det lokale

Jeg kan både løse en konkret tekstopgave eller træde til, hvis du har brug for hjælp til tekst og strategi over en længere periode.

FN’s Verdensmål i din virksomhed
Jeg hjælper virksomheder, der vil i gang med bæredygtig omstilling. Sammen prioriterer vi de verdensmål, der hænger sammen med kerneforretningen. Bæredygtighed er ikke kun klima og miljø men også sociale forhold, trivsel, økonomi, cirkulær omstilling, ansvarlighed mv.

Bæredygtig omstilling går fint i spænd med at optimere ressourcer. For private virksomheder kan det samtidig være en god forretning at energioptimere, minimere spild og effektivisere arbejdsgange. Jeg rådgiver alle typer virksomheder men har særligt kendskab til bygge- og
anlægsbranchen.

Besøg denne hjemmeside, hvis du vil læse mere om mine ydelser inden for FN’s Verdensmål og bæredygtig omstilling i små og mellemstore virksomheder: SDG Consult 

Du er altid velkommen
Anette Kalle Larsen, rådgiver og ordstrateg, driver Bureau P. Ring, skriv eller kig forbi her i Holbæk – der er altid kaffe på kanden.

 

Ydelser

info:

Email: anette@bureaup.dk

Adr: Gl. Ringstedvej 33, 4300 Holbæk

Tlf: 5223 3633