Hvorfor

Dine fordele
som erhvervspartner

DSC_6242

Markedsføring af din virksomhed

Som erhvervspartner får du udover flere billetter til vores arrangemeneter også mulighed for at markedsføre din virksomhed over for andre medlemmer og gæster.
Bla. vises din reklamefilm på det store lærred inden vores biografevents, dit logo bliver vist inden alle events starter, du får omtale på vores hjemmeside, hvor også din reklamefilm vil blive vist, samt reserverede pladser og muligheden for at sende egne events ud til Erhvervsklubbens medlemmer – alt efter valgt pakke.

Kundepleje / medarbejderpleje

En god kundepleje og medarbejderpleje er essentiel i enhver virksomhed. Med dine ekstra billetter kan du bla. give dine kunder en oplevelse, som du vil blive husket for – eller pleje dine hårdtarbejdende medarbejdere, så de føler de bliver ‘set’.
En rigtig god og billig måde at pleje sine relationer og opbygge tillid.

Hvorfor os?

Vi er anderledes end mange andre netværk

Netværk

I Erhvervsklubben får du stillet en platform til rådighed. Du bestemmer selv om du vil være opsøgende eller bare pleje dine relationer - begge muligheder er til stede.

Mennesker handler med..

Vi tror på at mennesker handler med mennesker. Opbyg tillid og troværdighed ved deltage på vores events uden du behøver forberede elevatortaler.

Kundepleje

Det er nemmere at fastholde eksisterende kunder end finde nye. Inviter en god kunde med til et event og giv dem en oplevelse DU vil blive husket for.

Medarbejderpleje

Intet er vigtigere end gode medarbejdere. Sæt pris på dine medarbejdere ved at invitere en eller flere med til et event.
Det betaler sig i længden.

Vær den første..

Vi prioriterer at være de første til at vise en forpremiere på en stor Hollywoodfilm. Derfor vil du du som VIP medlem eller Erhvervspartner blive inviteret først.

Lukket Facebook gruppe

Som VIP medlem eller Erhvervspartner vil du blive inviteret ind i vores lukkede Facebook gruppe, hvor vi sparrer, rådgiver og tilbyder 'medlem-til-medlems tilbud'.

Erhvervspartner

JA TAK, jeg vil gerne være erhvervspartner i Erhvervsklubben.
Kontakt mig snarest muligt.


    Erhvervsklub logo orange final sort bg